En gentleman og jordengel med lakrissjokolade! 

   Hei dere! På vei til Arte Pazza (den lokale pizzerian) gikk vi innom Gutta på haugen for å kjøpe fredagsblomster og lakris sjokkis. 

 Når vi skal betale snur eieren seg (som ikke er på jobb så vi skjønte ingenting først) og løfter hele fatet med nydelige italienske lakriskrem fløteboller og sier han ønsker å spandere på oss. Gjett om kiddo får stjerner i øyne! Han lo godt og kiddo forsynte seg fornøyd! ☺️ 

 Elsker når man møter mennesker som går fra å være en tilfeldig mann foran oss i køen til å vise seg å være en jordengel som plutsellig fyller hele butikken med kjærlighet! For en morsom og hyggelig gest! Jeg ble så glad at jeg ønsket å gi smilet videre og sendte melding til en venn å spurte om vi kunne komme innom å gi han en fredagspizza! Fikk ikke svar på den sms’en så det ble ved tanken. Men det hele var rett og slett en god på minnelse på om at små, fine gjerninger for seg selv og andre kan sette tonen for hele dagen så det må vi gjøre mer av. Spre smil og kjærlighet for det varmer helt inn i hjerterota! 
God fredag mine kjære 💞 

Vanesa

Reklamer

2 kommentarer om “En gentleman og jordengel med lakrissjokolade! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s