Om kvinner og Gud

IMG_2870

Jeg lei av at vi trenger en dag som påminnelse av vår verdi. Jeg vil ikke høre flere dikt og sanger som hyller sterke, selvstendige kvinner og mamma’er som har klart seg gjennom helvette og forhåpentligvis kommet levende ut på andre siden. Jeg spyr på de! Det finnes INGENTING romantisk ved å være en såkalt sterk og selvstendig mamma. KLART VI KAN, MEN MENN KAN OGSÅ! Menn MÅ også. Desverre er ikke de fleste menn som min far og bestefar. Det finnes  INGENTING romantisk ved å løpe mellom to jobber mens barnet står alene hjemme på kjøkkenet å koker kyllingvinger i tekoker’n for at mamma er på jobb og pappa ga fullstendig faen og ble fengsla. Hadde mannen dratt sin del av lasset hadde vi ikke trengt å hylle dama som er både mamma og pappa. Mann og kvinne. Gud og menneske. Kvinner er broen mellom jorda og oven, og at vi i 2017 fortsatt trenger denne dagen som påminnelse av alt kvinnen er, er helt føkka. Uten kvinner hadde denne jordkloden stoppet opp. Jeg drømmer om en verden hvor min datter tar det for gitt at hun er verdig. Ikke bare i dag, men hver dag og hvor de kanskje feirer menn en dag i året for å minne de på om at de også er verdt noe.

Jeg legger ved dette bildet hvor jeg som 17 åring ammer min datter. Bildet er tatt av min voldelige eksmann. Jeg trenger ikke en dag i året som forteller meg at jeg at jeg er mektig. Det har aldri vært noen tvil.

Leter du etter Gud, finner du hun i en kvinne.

Punktum.

Reklamer

2 kommentarer om “Om kvinner og Gud

  1. Wonderful. I use google translate to read your blog :))))) I really admire you. Continue to inspire. Perhaps someone can help translate your blog in English version for your English speaking subscribers.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s