Hundre «lik» eller en snap manifesteres ikke som kjærlighet IRL

Jeg slettet alle sosiale media apper og etter en periode uten de har jeg kjent litt på mitt sosiale liv utenfor Iphonen min. Det er ikke like interessant. Jeg er ikke like interessant. Jeg har mindre venner. Jeg snakker mindre med mennesker, er ganske alene og dating livet mitt er ikke eksisterende. Dessuten har jeg mer rynker og ujevn hudtone nå som jeg ikke speiler meg i et snapchatfilter dagen lang.

Om noen spør om du har hørt fra den du dater i det siste, er ofte svaret (iallefall her i gården) : Han snappet meg i går.. Eller om du får spm om du har snakket med en venn i det siste: Nei men hen likte nettopp noe på facebook eller vice versa. Hva betyr egentlig det? Betyr det at en snap er det samme som å flørte, og betyr et «lik» på facebook «hei»?

Jeg vet ikke med dere men jeg trengte iallefall en påminnelse om at en snap eller et lik ikke manifesteres som kjærlighet i det virkelige liv for det ligger ingen virkelig handling bak det. Man kan ha tusen venner på facebook, men om man ikke har noen man kan ringe om man må på legevakten eller ikke får sove, hva er poenget med det?

Vi har mange observatører til livene våre men få av de fyller det virkelige livet vårt med noe meningfylt.  Jeg har hatt en veldig stille uke uten iphonen min men det lille jeg har hatt av sosial omgang har vært mer meningsfylt. I dag har jeg har hatt en lykkelig tenåring med verdens største smil i en karusell, fått tusen kyss av tantebarna mine, spist grillmat i sola, lekt, husket og hatt flere timers besteveninne heng. Brått ble dette den beste dagen på lenge og jeg gikk hjem med en følelse av at livet er ganske fint tross alt.

DET er kjærlighet det. Takk livet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s